Rólunk

Cégünkről

Magyar tulajdonú vállalkozásunk 2014-ben alakult azzal a céllal, hogy a több éves informatikai tervezésben és üzemeltetésben szerzett tapasztalatainkat felhasználva kiemelkedően magas színvonalú informatikai megoldásokat és szolgáltatásokat tudjunk nyújtani ügyfeleink részére, a magasan képzett IT mérnők csapatunk segítségével.

Filozófiánk

Igazodva az Ön igényeihez

Számunkra elsődleges szempont az Ön igényeinek, lehetőségeinek megismerése, felmérése. Nemcsak az első kapcsolatfelvételkor, hanem folyamatosan az együttműködés során is. Így mindig rugalmasan tudunk alkalmazkodni az Ön által támasztott kihívásokhoz, megtalálva a közös nevezőt Önnel és az informatika rendszerek üzemeltetésével kapcsolatosan támasztott elvárásokkal.

Több mint IT támogatás

A legtöbb IT támogatást nyújtó cég elsődlegesen a rendszer épségét és az azt nyújtó szolgáltatások működését priorizálja az első helyre. Ebben mi sem különbözünk. Azonban legtöbbször ezek használhatóságát, továbbá a felhasználók hatékony munkavégzését nem tekintik szempontnak. Nekünk fontos a vállalkozásánál dolgozó emberek napi szintű munkájának megkönnyítése és optimalizálása. Így folyamatosan nagy hangsúlyt fektetünk a velük való kapcsolattartásra és az általuk tapasztalt nehézségek leküzdésére. Szolgáltatásaink hatékonyságát és az ezzel szerezhető előnyöket így próbáljuk maximalizálni.

Állandó rendelkezésre állás

Mára már minden cégvezető realizálta azt a tényt, hogy a kiesésekből adódó veszteségek sok estben a többszörösére rúgnak, mint maga a hibaelhárítás, ha Ön nem kap gyors segítséget problémája esetén. Ennek biztosítása érdekében szerződéses ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy problémáik nagyon rövid időn belül kivizsgálásra kerülnek, és nem késik a segítség órákat vagy napokat. Kollégáink telefonon, e-mailen és előre meghatározott napokon személyesen állnak rendelkezésére.

Alkalmazott technológiák

A stabil és megbízható rendszer üzemeltetéséhez elengedhetetlen a megfelelő partnerekkel való együttműködés.

Van egy kihívása számunkra?

Beszéljünk!